Змінити мову
  • English
Інвестиційний огляд
Читати цілу статтю

За січень-червень 2020 року Україна експортувала плодово-ягідної продукції на суму 95 млн дол. США. Це на 18 % менше, ніж за відповідний період минулого року, поінформував старший науковий співробітник відділу економіки аграрного виробництва та міжнародної інтеграції Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», к.е.н. Богдан Духницький.

Читати цілу статтю

29 травня Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України на черговому засіданні погодила річний звіт про фінансово-господарську діяльність ПАТ «НСТУ» за 2019 рік і затвердила річну інформацію емітента цінних паперів за 2019 рік.

Читати цілу статтю

Зловмисники купували інформацію в DarkNet і продавали її зацікавленим особам

Співробітники кіберполіції Івано-Франківської області спіймали хакерів, які продавали інформацію з державних реєстрів, повідомляється на сайті кіберполіції.

Інформація, яку продавали, мала відомості з експорту та імпорту товарів на територію України. Також в ній були дані про закупівлю та переміщення військової техніки. Сайт розмістили іноземною сервері, щоб його було важко ідентифікувати.

Читати цілу статтю

Відстрочка ембарго на ввезення б / у вагонів в Україні з РФ привела до різкого зростання їх імпорту

Імпорт в Україну російських вантажних вагонів з вичерпаним терміном експлуатації виріс в 4 рази. Про це повідомила секретар Національного комітету з промислового розвитку Олена Саліхова, передає Інтерфакс-Україна.

Читати цілу статтю

Рада Європи виключив Домініку зі списку юрисдикцій, з якими ЄС не співпрацює в сфері оподаткування

Сьогодні, 14 червня, Рада Європи виключив Домініку зі списку податкових юрисдикцій, які порушують критерії прозорості ведення бізнесу. Про це повідомляється на сайті організації.

Читати цілу статтю

Нацбанк в травні застосував до ПриватБанку заходи впливу за порушення в сфері фінмоніторингу

Національний банк України надіслав АЗ КБ ПриватБанк попередження за порушення законодавства в сфері фінансового моніторингу.

Як повідомляє прес-служба регулятора, за результатами перевірок з питань запобігання та протидії корупції в травні Нацбанк застосував до ПриватБанку в якості запобіжного впливу письмове застереження за неподання на вимогу спеціально уповноваженого органу інформації.

Читати цілу статтю

Південмаш і херсонський державний завод Паллада готові побудувати першу в Україні плавучу платформу для запуску ракет

Держпідприємство Південний машинобудівний завод ім. А.М. Макарова (Дніпро) ініціює створення в Україні плавучої платформи для запуску ракет. Про це Укрінформу повідомив генеральний директор підприємства Сергій Войт.

Читати цілу статтю

Корейська Posco Daewoo купила 75% акцій зернового терміналу у групи Orexim. Об'єкт буде добудований влітку 2019 го

Корейська сировинної трейдер Posco Daewoo придбає у українського гурту Orexim 75% акцій будується зернового терміналу в Миколаєві. Про це повідомляє в Facebook Національний інвестиційний рада України.

Термінал буде обробляти до 2,5 млн тонн зерна в рік. Очікується, що його будівництво буде завершено в липні 2019 року.

Сума угоди не розголошується.

Читати цілу статтю

Співробітники НАБУ другий день обшукують офіс фонду

Співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) другий день поспіль проводять обшуки в офісі ПАТ "Аграрний фонд", повідомляє прес-служба фонду.

Згідно з повідомленням, обшуки почалися 7 лютого о 14:00.

Pages